Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

www.zougla.gr

Φωτό από ChrisL_AK

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος κρατά σε αγωνία το φιλοθέαμον κοινό, που ξαγρυπνά περιμένοντας την τελετή έναρξης του Ζούγκλα News.

Η πρωτότυπη εικόνα (πριν πειραχτεί) είναι του ChrisL_AK

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ηθικό δίδαγμα: όλοι οι μακάκες ανυπομονούν να δουν το zougla.gr

Ανώνυμος είπε...

Ας πανηγυρίζουν αυτοί που αναγόρευσαν έναν τυχοδιώκτη βολεμένο δισεκατομμυριούχο (που τον κυνηγάει όμως το κεφάλαιο... – είναι αυτό που λένε βασιλόφρων-κομμουνιστής...) σε Έλληνα Ρομπέν... που αγωνίζεται για τους φτωχούς... και για την αλήθεια... η οποία όμως δεν αφορά ποτέ τα εκάστοτε αφεντικά του... βίοι παράλληλοι με κάποιον άλλο -όπουλο... κι αν καμιά φορά καμώνονται πως κοντράρονται, συγχωρήστε τους... αυτά απαιτεί η σημερινή ελληνική πραγματικότητα... η πινακοθήκη των ηλιθίων... α, ρε Τσιφόρε, αν ζούσες σήμερα... στη ζούγκλα μας, λοιπόν, μια ζούγκλα χρειαζόταν... από τη μια 10.999.000 ανόητοι κεχηνότες χειροκροτητές, και από την άλλη 1.000 πανέξυπνοι χειροκροτούμενοι, παχυλά αμειβόμενοι παπαρολόγοι...

Ανώνυμος είπε...

Κε Μακη καλημερα
Απορια μου ειναι μηπως ο πολεμος εναντιον του Ρουσσοπουλου που γινετε απο τα ΜΜΕ ωφειλετε στο οτι θα πεσουν κεφαλια με τις συχνοτητες και τις αδειες των τηλεοπτικων σταθμων?? Λεω!!!
Καπτα Νικος